Kinder- en jongerencoach Maaike


Wandelcoaching

De site www.wandelcoachmaaike.nl is nog aanbouw en komt binnenkort online. Tot die tijd vind je hier wat je zoekt.

Naast mijn werk als kindercoach, werk ik graag met (jong)volwassenen in de natuur. Wandelend gaat het gesprek stromen, en kunnen we de symboliek van de natuur inzetten om de stappen die we maken extra kracht bij te zetten.

Wandelcoaching is geschikt voor volwassenen die te maken hebben met één van de volgende thema's:

- Het maken van een lastige keuze
- Stress- of burnoutklachten
- Angst of onzekerheid
- Afscheid of rouwverwerking
- Vastgeroeste patronen
- Omgaan met boosheid of verdriet
- Meer in contact komen met je gevoel en lichaam
- Kennismaken met mindfulness
- Het maken van lastige keuzes of studiekeuzes
- Ieder ander thema dat je graag in wilt brengen

Werkwijze

Na een gratis en vrijblijvende telefonische kennismaking, maken we een afspraak voor een eerste coachingssessie. We spreken af op een mooie plek in de natuur en gaan van daaruit samen op pad. We gaan ongeveer 1,5 uur aan de slag. Soms is één gesprek voldoende, soms is er behoefte aan meerdere sessies. Een sessie kost € 65. Ben je benieuwd of ik iets voor je kan betekenen? Neem contact met me op via info@coachmaaike.nl.

Aliantis - De werkwandeling

Tevens ben ik als coach aangesloten bij Aliantis. Aliantis is een landelijk werkende organisatie die 'De Werkwandeling' voor werknemers organiseert. De Werkwandeling is een training van 8 keer 1 uur in de natuur in 4 weken. De training is ontwikkeld om stress te leren herkennen, begrijpen en verminderen. Kijk voor meer informatie op de website van Aliantis.