Kinder- en jongerencoach MaaikeWeerbaarheidstraining

Soms heeft uw kind gewoon even wat extra's nodig om stevig in zijn/haar schoenen te kunnen staan. U gunt uw kind bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen, of uw kind mag zich best wat weerbaarder opstellen. Voor deze kinderen organiseert Coach Maaike een krachtige weerbaarheidstraining in Anna Paulowna. We werken onder andere aan de volgende thema’s:

  • Het kennen en inzetten van de eigen krachten en talenten
  • Het kennen en aangeven van je eigen grenzen en het herkennen en respecteren van de grenzen van de ander
  • Het mogen en kunnen innemen van ruimte
  • Het ‘in je kracht staan’ en tegelijkertijd af kunnen stemmen op de ander

We doen dit door te denken, praten en voelen, door rollenspelen te spelen, door fysieke oefeningen en ontspanningsoefeningen te doen, door het maken van kleine huiswerkopdrachten, en vooral door samen te werken en het gezellig te hebben. U als ouder wordt intensief betrokken bij de training, zodat u tijdens en na de training ook thuis de juiste ondersteuning kunt bieden. U ontvangt bij iedere sessie een pakketje met informatie, tips en vragen om over na te denken.

De training is geschikt voor kinderen van 9 tot 12 jaar en is opgebouwd uit zes bijeenkomsten van anderhalf uur. Er wordt gewerkt in kleine groepjes zodat de kinderen veel persoonlijke begeleiding krijgen en er ruimte is voor individuele thema's. De training gaat van start als er voldoende aanmeldingen zijn.
Het is ook mogelijk dat uw kind de training individueel volgt. In dat geval doorlopen we dezelfde thema's, maar dan in vier sessies van een uur.

De training kost € 185 (excl. btw). Neem gerust contact met me op als de kosten voor u een probleem zijn. We kunnen er vast een mouw aan passen!

Wilt u uw kind aanmelden, of heeft u behoefte aan meer informatie? Mail dan naar info@coachmaaike.nl.

Op locatie

Het is mogelijk om een weerbaarheidstraining bij u op locatie te verzorgen. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op via info@coachmaaike.nl.