Kinder- en jongerencoach MaaikeMindfulnesstraining

Kinderen krijgen op een dag nogal wat prikkels te verwerken. Op school, op de sportclub, via de social media en tv... Dit leidt soms tot een vol hoofd, spanning, vermoeidheid, slecht slapen of emotioneel en onrustig zijn. Als ouder zou u graag zien dat uw kind meer ontspannen is, meer plezier heeft in wat het doet, meer in balans is, meer zelfvertrouwen heeft, meer vriendelijkheid en verdraagzaamheid uitstraalt, of beter om kan gaan met spanning en gevoelens.

Het goede nieuws is dat je dit kunt leren!

Mindfulness is met milde, niet oordelende aandacht aanwezig zijn in het moment. Het is een pas op de plaats maken en stilstaan bij wat er in je leeft. Hierdoor kun je beter om leren gaan met (vervelende) ervaringen, overprikkeling en gevoelens en je leert tegemoet te komen aan je eigen behoeften en goed voor jezelf te zorgen.

In deze training leren kinderen en hun ouders de basis van de mindfulness. In vier bijeenkomsten oefenen we spelenderwijs en op een ontspannen en gezellige manier in het 'opmerken en ervaren van de binnenwereld'. Tijdens de eerste bijeenkomst is één van de ouders aanwezig zodat u weet waar we mee bezig zijn en op welke wijze u thuis verder kunt oefenen met uw kind. Bij iedere bijeenkomst ontvangt u een pakketje met informatie, tips, oefeningen en vragen om bij stil te staan.

De training is geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar en is opgebouwd uit vier bijeenkomsten van anderhalf uur. Er wordt gewerkt in kleine groepjes zodat de kinderen veel persoonlijke begeleiding krijgen en er ruimte is voor individuele thema's. De training gaat van start als er voldoende aanmeldingen zijn. Bij voldoende belangstelling kan de training ook worden georganiseerd voor kinderen van 12-18 jaar.

De training kost € 120 (excl. btw). Neem gerust contact met me op als de kosten voor u een probleem zijn. We kunnen er vast een mouw aan passen!

Wilt u uw kind aanmelden of heeft u behoefte aan meer informatie? Mail dan naar info@coachmaaike.nl.

Op locatie

Het is mogelijk om een mindfulnesstraining bij u op locatie te verzorgen. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op via info@coachmaaike.nl.