Inspiratiedag natuurcoaching 

Ben je kinder-, jongeren- of gezinscoach? Of werk je op een andere manier met deze doelgroep? En zou je jouw mooie werk graag eens naar de buitenlucht verplaatsen? Dan is deze training iets voor jou! 

 

Door de jaren heen heb ik de kracht van het werken in de natuur aan den lijve mogen ondervinden en heb ik me hierin geschoold en bekwaamd. Nu is het niet meer weg te denken uit mijn werk. Het werken in de natuur brengt de sessies letterlijk en figuurlijk in beweging en het geeft zoveel lucht, ruimte en energie! Kijk hiervoor ook bij 'Wandelcoaching - wat is het?'.

 

Tijdens deze training trekken we samen een hele dag de natuur in. We vullen de dag met een heerlijke mix van stilte, humor, inspiratie, uitwisselen, gezelligheid, oefenen, werkvormen, praktische tips en tijd om na te denken over hoe je de aangereikte informatie in jouw praktijk kunt gebruiken.

 

Aan het einde van de dag:

- Heb je veel praktische informatie, werkvormen en ideeën gekregen om jouw werk naar de buitenlucht te verplaatsen;

- Heb je ook tijd gehad na te denken over hoe je deze werkvormen en ideeën in jouw eigen werk of praktijk kunt toepassen;

- Ik schroom niet om hier en daar je persoonlijke ontwikkeling aan te raken, daar waar je daarvoor openstaat; 

- Heb je een heerlijke dag in de natuur gehad. Ik beloof je dat het niet voelt als werken of studeren. ;)

 

Locatie

En dan mag de locatie niet onbenoemd blijven, want we treffen elkaar op niet zómaar een plek! Het schitterende natuurgebied 'De Schoorlse Duinen' biedt alles wat je je als natuurliefhebber maar kunt wensen: Bos, heide, ongerepte duinen, strand, zee, een duinmeer en oneindig mooie vergezichten!

 

Data

Vrijdag 23 november 2023

Zaterdag 6 januari 2024

Vrijdag 12 april 2024

Zaterdag 18 mei 2024

Zaterdag 8 juni 2024

 

Staat er voor jou geen geschikte datum tussen? In overleg zijn andere data soms mogelijk. Ook vul ik de data gedurende het jaar verder aan. Stuur me gerust een berichtje om hiernaar te informeren! 

 

Daarnaast is het mogelijk dat ik de dag op een andere locatie en datum naar wens kom verzorgen. Verzamel hiervoor een groepje van minimaal 4 personen en stuur me een berichtje voor meer informatie. 

 

Praktische informatie

De kosten voor deze heerlijke dag bedragen 150 euro. 

Onderaan deze pagina vind je een link naar een document met aanvullende informatie over de locatie, het dagprogramma, de weersomstandigheden en andere belangrijke zaken om aan te denken. Zorg ervoor dat je deze informatie goed hebt doorgelezen voordat je je aanmeldt. 

 

Ga je mee?

Zin om mee te gaan? Superleuk! Onderaan deze pagina vind je het aanmeldformulier. Deze mag je mailen naar info@coachmaaike.nl. Ik neem dan contact met je op! Heb je eerst nog vragen? Stuur me een berichtje! 

 

- Praktische informatie

- Aanmeldformulier